Genel Öncelikli Alan: Sağlıkta Dijital Teknolojiler (YÖK Öncelikli Alan) Çalıştay Duyurusu
23.05.2023

Sağlıkta Dijital Teknolojiler öncelikli alan misyonu Yükseköğretim Kurulu tarafından, Öncelikli Alanlarda Uzmanlaşan Üniversiteler Projesi  kapsamında Eskişehir Osmangazi Üniversitesine verilmiştir. Bu doğrultuda üniversitemizde bu alanda aktif çalışma yapan Uygulama ve Araştırma Merkezleri, Araştırma Laboratuvarları ve Araştırma Gruplarını belirleme amaçlı Sağlıkta Dijital Teknolojiler Çalıştayı 08.06.2023 tarihinde saat 09.30' da ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi-Salon 2 de gerçekleştirilecektir.

Çalıştayda sunum yapacak olan Uygulama ve Araştırma Merkezi, Araştırma Laboratuvarı, Araştırma Grubu vb. 31.05.2023 tarihine kadar aşağıdaki linkteki başvuru ve sunum dosyasını doldurup

arastirma@ogu.edu.tr adresine göndermeleri, organizasyon ve duyuru için önemlidir.

Dosya Link:

Not 1: Çalıştaya tüm öğretim elemanları ve sektör paydaşları dinleyici olarak davet edilebilir.

Not 2: ESOGÜ Tematik Araştırma Konuları Çalıştayında izin veren araştırmacılar için yapılan sunumlar toplantı sonrası arastirma.ogu.edu.tr adresine yüklenmektedir.